Dekorationsvinyl vägg


Dekorvinylen har ett lim som är avtagbart, dvs ett lim som släpper lite lättare och inte lämnar limrester efter sig. Den är avsedd för inomhusbruk i första hand, men klarar även av att sitta på mer skyddade platser utomhus. Dekorvinylen används mycket till väggstickers, texter till mässmontrar och liknande, där man lätt vill kunna ta bort motivet utan att skada ytan den sitter på.

Olika typer av vinyl har olika livslängd vad gäller vidhäftningsförmåga och solblekning. Kolla vad du behöver för just dina projekt!

 

Applicering av dekorationsvinyl:

För att applicera dekorvinyl på ett enkelt och smidigt sätt kan man använda sig av appliceringsfolie eller appliceringstejp. När man har skurit ut och rensat sitt motiv i vinylen, fäster man appliceringsfolien på det utskurna motivet. Sedan lossar man försiktigt på skyddspappret (bäraren), för att sedan fästa motivet där det ska sitta. Slutligen gnuggar man fast motivet ordentligt (här kan man använda sig av en skrapa) och lossar appliceringsfolien. På detta vis hamnar tex bokstäver på rätt plats, med rätt avstånd mellan, det är lättare att få dem att sitta rakt och motiven riskerar inte att bli deformerade innan de kommit på plats. Appliceringsfolie kan du hitta här.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan
Stäng